duminică, 27 ianuarie 2013

DE CE E IMPORTANT SA LE CITIM ZILNIC COPIILOR, CHIAR DE LA VARSTE FOARTE MICI?


Succesul la scoala si, mai tarziu, in viata incepe acasa cu cele 20 de minute de lectura zilnica impreuna cu copilul dumneavoastra. Copiii carora li se citeste incepand de la varste mici vor invata sa citeasca mai usor si mai repede decat cei carora nu li s-a citit. Sa le citim copiilor este cea mai usoara si mai putin costisitoare metoda prin care ii putem ajuta sa aiba succes la scoala. Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face ca parinti.

Carti pentru copiii de toate varstele

Copiii invata sa citeasca la scoala, dar de multe ori asociaza cititul cu lectiile si nu cu o activitate distractiva. De departe cea mai eficienta metoda de a-i incuraja pe copii sa iubeasca cartile si cititul este sa le citim de mici, si cu cit incepem mai devreme cu atat sansele de succes sunt mai mari.

Carti pentru copii

S-a prezis la un moment dat sfarsitul cuvantului tiparit. Dimpotriva, internetul a facut cititul o parte si mai importanta din viata noastra. Internetul in sine este o uriasa sursa de informatii si divertisment, bazata pe umilul cuvant scris. Pentru a utiliza internetul in mod eficient, pentru a evalua corect valoarea informatiilor de pe web, capacitatea de a citi si gandi critic este vitala.

Pentru cei mici cartile si in special carti pentru copii mici si mijloci sunt un factor benefic in dezvoltarea acestora pe parcursul copilariei. Prin intermediul unor anumite carti pentru copii, micutii intreprind talente si abilitati speciale pentru fiecare. Asa ca noi va indemnam sa vizitati baza noastra de date pentru carti pentru copii.

Cititul este o abilitate foarte importanta pe care trebuie s-o invete copiii nostri. Va imaginati cum ar fi sa treaca o zi fara sa cititi? Cititul este necesar nu doar pentru a supravietui in lumea scolii sau a universitatii, ci si ca adult. Abilitatea de a invata despre subiecte noi si de a gasi informatii utile depinde de abilitatea de a citi si a analiza materialul citit.

 
Copiii cărora li se citeşte de mici vor învăţa să fie ei înşişi buni cititori. Cu cât li se citeşte mai mult copiilor, cu atât sunt mai interesaţi să înveţe să citească. Important este ca şi copilul dumneavoastră să ajungă să deschidă o carte de plăcere, singur, fără să-i spuneţi dumneavoastră şi fără să i se spună de la şcoală.

Niciun comentariu: